Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /chroot/home/ballatam/germipelenka.hu/html/libraries/joomla/string/string.php on line 28 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /chroot/home/ballatam/germipelenka.hu/html/libraries/joomla/string/string.php on line 29 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /chroot/home/ballatam/germipelenka.hu/html/libraries/joomla/string/string.php on line 30 Vásárlási tájékoztató

bal szélső modul

BEL SZÉLSŐ MODUL

jobb szélső modul

Jobb szélső modul

VÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ! 
FELHÍVJUK FIGYELMÜKET, HOGY AZ OLDALON NYUGODTAN LEHET ÁRUFÉLESÉGEKET KERESNI. AZ ÖN ÁLTAL ESETLEGESEN ELKÜLDÖTT MEGRENDELŐ, MÉG KÖTELEZETTSÉGGEL NEM JÁR. VÁLASZOLUNK MEGRENDELŐJÉRE, ÉS AMENNYIBEN ELFOGAD MINDEN SZÁLLÍTÁSI PARAMÉTERT, MELYET VÁLASZ LEVELÜNKBEN KÜLDÜNK, AZ ÁRUT CSAK ABBAN AZ ESETBEN INDÍTJUK EL ÖNNEK. 
Ön az oldalon megnézheti a kínálatunkat anélkül, hogy regisztrálnia kellene. Regisztrálni csak később, majd abban az esetben kell, ha Ön vásárolni szeretne. 
A következők alapján folytathatja az érdeklődést. 
- Válassza ki a felső vagy jobb oldali menürendszerből azon terméket, mely érdekli. Kattintson rá, és megjelenik Ön előtt kínálatunk.
- Részletesebb információ lekérésére keressen elérhetőségeinken
- A további információk megjelenése utána ha itt a képre kattint, megnézheti a termék nagyobb fotóját is. 
- Amennyiben Önnek elnyerte tetszését a termék, az alatta található megrendelési űrlap kitöltésével leadhatja megrendelési igényét
Az űrlap kitöltését értelemszerűen kell elvégezni. Amennyiben elakad valahol, kérjük keressen az elérhetőségeinken.

A SZÁLLÍTÁS CSAK ABBAN AZ ESETBEN FOG MEGTÖRTÉNNI, AMENNYIBEN ÖN EZEKET A FELTÉTELEKET A VÁLASZ LEVELÉBEN MEGERŐSÍTETTE.

Elérhetőségek