Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /chroot/home/ballatam/germipelenka.hu/html/libraries/joomla/string/string.php on line 28 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /chroot/home/ballatam/germipelenka.hu/html/libraries/joomla/string/string.php on line 29 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /chroot/home/ballatam/germipelenka.hu/html/libraries/joomla/string/string.php on line 30 Általános szerződési feltételek : ÁSZF

bal szélső modul

BEL SZÉLSŐ MODUL

jobb szélső modul

Jobb szélső modul

Germi  Pelenka online

Vevőszolgálat:

Mobil: 06-70-328-14-54
E-mail: kapcsolat.germi (a) gmail.com

Adószám: 66103822-2-29
TEAOR szám: 4791 csomagküldő internetes kereskedelem
Számlatulajdonos: Lénárt Levente
Bankszámlaszám: OTP 11738015-200003586

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-61452/2013. 

Egyedi igény esetén  e-mailben és telefonon is elfogadjuk a rendelését. Vásárláskor  a vásárló egyidejűleg elfogadja az üzletszabályzatot, kijelenti, hogy ismeri azt. Tisztában van a rendelés, és a teljesítés feltételeivel, továbbá ismeri az Internet lehetőségeit és korlátait, különös tekintettel a technikai  hibákra.

A megrendeléseket 2 munkanapon belül feldolgozzuk és az erről szóló e-mailben, vagy telefonon pontosítjuk a várható szállítási határidőt.

Megrendelés leadásakor, kérem fordítson kellő figyelmet az adatok helyességére, pontosságára, mivel az ezekből adódó téves számlázásokért, postázásokért a Germi Pelenka online kereskedés nem vállal felelősséget. Amennyiben szándékában áll adatait módosítani, azt megteheti az elérhetőségek bármelyikén.

Ügyfeleink személyes adatait az 1995. évi CXIX törvény értelmében csak vásárlásaihoz, és a csomagok kézbesítéséhez használjuk fel. Amennyiben vásárlása után önt ez zavarja, kérésére töröljük a rendszerünkből.

Minden rendelés esetében kap egy e-mailt annak részleteiről. Melyben található azonosító számra hivatkozva módosíthatja azt, vagy észrevételt tehet. Kérjük, hogy banki átutalásos fizetés esetén ezt az azonosító számot írja az utalás megjegyzés rovatába. Minden egyéb szerződés, legyen az telefonon, e-mailben csak ráutaló magatartás útján kerül megkötésre. Minden vásárlás esetében először kap egy e-mailt mely tartalmazza azok részleteit (státusz: 'várakozó'), később egy visszaigazolt megbízásban tájékoztatjuk ezen termékek szállítási idejéről, esetleges hiányáról (státusz: 'visszaigazolt'). A harmadik e-mailt akkor kapja meg, amikor elküldtük az Ön címére a csomagot (státusz: 'Szállítva').  Ezen dokumentumok mindegyike nyomtatható, így megőrizheti azt.

A Vásárló minden csomag érkezésekor mennyiségi kifogással élhet, melyet az áru átvételét követő 1 munkanapon belül közölhet. Ha a csomag sérült, hiányos, azt a futár jelenlétében, átvételkor jegyzőkönyvezni kell. Ezen kifogásokat megteheti telefonon, levélben, e-mailben, illetve üzleteinkben.

Az áruházunkban kapható termékek ára tartalmazza az ÁFÁ-t. Az esetleges elírásokból eredendő károkért nem vállalunk felelősséget. Nem vagyunk felelősek semmilyen kárért, ami a www.germipelenka.hu -ra
való regisztrálás okán keletkezhet. A Germi Pelenka online kereskedést nem terheli felelősség az Interneten küldött vagy fogadott adatokért, amelyek Önhibánkon kívül keletkezhet. Termékeink árai, kiszerelései és vásárlási feltételeinek változhatnak. Az új árak, feltételek érvénybe lépése online publikálás során történik.
A Germi Pelenka online áruházból való vásárlás esetén a vásárlási szerződés nem minősül írásba foglaltnak, csak elektronikus úton rögzítjük, így nem iktatjuk.

Fizetési feltételek:
Banki átutalás esetén:  Vásárlását követően az e-mailben küldött értesítőben megtalálja üzletünk bankszámla számát, melyre átutalhatja a vásárlása végösszegét. Ha banki átutalással kíván fizetni, kérem vásárlásakor a megjegzés rovatba ezt jelezze. Ilyen fizetés esetében a termék postázása csak az átutalt összeg beérkezése után történik meg.

Előátutalás. A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizetheti. Kérésére az átutaláshoz proforma számlát küldünk e-mailben. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesse fel a rendelés azonosítóját! Az átutalást a következő számlaszámra kérjük teljesíteni:
Számlatulajdonos: Lénárt Levente ev.
Bankszámlaszám: OTP 11738015-200003586

Utánvétes fizetés esetén:
A megrendelt árut utánvéttel szállítjuk, Ön a csomag értékét csak kézhezvételekor fizeti ki a kézbesítőnek készpénzben. Átvételkor a csomag kifizetését igazoló utalványszelvényt minden esetben őrizze meg.
Vásárláskor nincs minimális értékhatár, de vegye figyelembe az áru értékét és a szállítási költséget.

Személyes átvétel:
Személyes átvétel esetén Debrecen területén minden Hétfői napon ingyenes, Előre megbeszélt időpontban pontosan érkezünk.

Vásárlástól való elállás joga:
A vásárlónak joga van az üzlettől elállni a visszaigazolást követő 8 munkanapon belül e-mailben illetve telefonon. Minden fogyasztónak (természetes személynek) a megrendelés átvételétől számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a Germi Pelenka online-hoz. Az elállási jog azonban nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé. Természetesen amennyiben a pelenka 8 munkanapon belül a garancia hatálya alá tartozó hibával visszakerül, akkor ezekre a termékekre automatikusan vállaljuk a 8 munkanapon belüli visszavásárlást. 
Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie. 
Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra. 
A visszatérítés nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. 
Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja. 
Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre. 
Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 48 órán belül lemondja, és előreutalással fizetett, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét. 
A személyesen vásárolt árukra nem vonatkozik az elállási jog. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék esetében, amelyet a fogyasztó utasításai alapján, vagy kifejezett kérésére állítottak elő, rendeltek be vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét itt olvashatja: kattintson ide.

Szállítás:
Minden megrendelés esetében a vásárlásban megadott szállítási címre küldjük a csomagot. A megrendelt termékek és tényleges utánvétes szállítási költségeit a visszaigazolt vásárlási megbízásról szóló e-mailben kap tájékoztatást. Ezzel kapcsolatos kérdéseit e-mailben vagy telefonon felteheti.

Kis tömegű, mennyiségű vagy méretű termékek vásárlása előtt kérjük, jelezze felénk, hogy milyen termékekből és milyen mennyiséget szeretne vásárolni, mivel a webáruházunkban választató kis mennyiségű és súlyú termékekre vonatkozó szállítási opciót csak előre megbeszélt engedéllyel választhatja. Csak banki átutalásos fizetéskor alkalmazható. Amennyiben ez előre nem megbeszélt, és Ön mégis azt az opciót választja, abban az esetben a webáruházi kapcsolattartónk felkeresi Önt, tájékoztatja, ha van rá mód akkor jóváhagyja, ha nincs akkor Önnel egyeztetve módosítja azt.

Amennyiben nem tudunk egy megrendelésből minden árut egyszerre kiszállítani, készlethiány esetén, akkor a webáruháznak joga van a csomagot visszatartani, míg a megrendelés hiánytalanul egy csomagban elküldhető lesz. Abban az esetben, ha a vásárlónak sürgős bizonyos termék, a többszöri postaköltséget a Germi Pelenka online Webáruház nem vállalja át, tehát a vásárlót terheli.

Szállítást kizárólag Magyarország területére vállalunk. Áfával növelt szállítási költséget a megrendelésekor és az arról kapott e-mailben is láthatja.

Csomagolási költséget egy megrendelés esetében sem számítunk fel.

A webáruházban megvásárolt termékeket természetesen személyesen is átveheti, így a postaköltséget megspórolhatja. A személyes átvételre előre egyeztetve van lehetősége Debrecen területén. (a lap tetején olvasható)

Szállítás díjazása:
Egy azonos címre történő több csomag rendelésénél a csomagok össz súlyát kell alapul venni.

A  szállítási költség tartalmazza az utánvételi költségeket is.
   
A szállítási határidőt továbbá befolyásolja a készletünk, a rendelt áru jellege, valamint partnereink készletei. Általában a terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk. Készleten nem lévő termékeink vagy különleges vásárlói megrendelések esetében 7-14 munkanap. Minden határidőről a minden vásárlás esetén tájékoztatjuk.

Jótállás, szavatosság:
Az érvényes jogszabályok szerint a termékekre a gyártó által biztosított jótállást vállaljuk. A konkrét jótállási idő minden termék mellett feltüntetésre került az áruházban. Ahol nem szerepel garanciális idő a termék mellett, azokra a termékekre a gyártó nem biztosít jótállást. Egyes terméknél a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. 
A gyártó által biztosított jótállás mellett a törvény által biztosított szavatossági jogok is természetesen érvényesek.

Cseregarancia:
Termékek csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a következő jogszabályok vonatkoznak:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
49/2003. (VII.30.) GKM rendelet
72/2005. (IV. 21.) Korm. rendelet

Garancia:
A Germi Pelenka online által értékesített termékekre az átadástól számított minimum 12 hónapig jótállás vonatkozik, kivételt képeznek egyes gyártók termékei melyre a gyártó az alap 12 hónapos garancián felül 24 ill. 36 hónap garanciát vállal.

A garanciális ügyintézés a termék meghibásodása esetén.
Juttassa el a meghibásodott terméket a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb a garancia lejárati napjáig a  Webáruházunk ügyfélszolgálatára: Lénárt Levente, 4030 Debrecen, Vargánya u. 8. Javasoljuk, hogy mielőtt a terméket visszaküldené, telefonon vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, mert sok esetben a hibát helytelen kezelés okozza, és így telefonos segítségnyújtással az elhárítható. A meghibásodott termék visszajuttatásának költsége a vevőt terheli, portós küldeményeket az Ügyfélszolgálatunk nem vesz át.
Azt követően, hogy a termék megérkezett ügyfélszolgálatunkra munkatársunk megkezdi az ügyintézést, és felveszi Önnel a kapcsolatot a csere befejezésekor.
A hibás terméket szállítási költség felszámítása nélkül visszaküldjük az Ön címére, vagy átveheti azt ügyfélszolgálatunkon. Amennyiben azonban a terméket kollégánk a bevizsgálást követően hibátlannak találta, vagy a hibát nem rendeltetésszerű használat okozta, ezért a javítás garanciálisan nem végezhető el, akkor a visszaszállítás költsége is megrendelőt terheli.

Árgarancia:
Üzletünk garanciát vállal arra, hogy a rendelés visszaigazolást követően, a Megrendelő által elfogadott feltételekben szereplő vételárat egészen a megrendelés teljesítéséig tartani fogja. Így Ön nyugodt lehet, hogy az esetleges áremelkedés Önt nem érinti.

Kiegészítések, jogi hézagok:
Amennyiben az Üzletszabályzat valamely pontja jogilag hatástalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatástalan vagy hiányos részek helyett a Ptk. ide vonatkozó pontjai érvényesek.

  

Elérhetőségek